email

post@brandweb.no

E-post

telefon

94 06 32 85

Telefon

sted

Verksgata 54, Stavanger

Sted

åpningstider

Man-Fre 08:00 - 18:00

Åpningstider

Få Flere Kunder

Logo
Logo

Brandweb skaper digitale løsninger for fremtidens forretningsbehov

Vi i BrandWeb forstår viktigheten av å ha en nettside som ikke bare ser bra ut, men som også fungerer feilfritt. Vi er dedikerte til å designe moderne nettsider som hjelper våre klienter med å tiltrekke seg flere kunder og øke salget

web design

Moderne Design som Engasjerer

Vår lidenskap er å designe estetisk tiltalende og brukervennlige nettsider. Vi forstår viktigheten av førsteinntrykk og jobber utrettelig for å sikre at dine besøkende blir imponerte fra første klikk.

Responsivt og Tilgjengelig

I en verden der mobilbruk dominerer, sørger vi for at din nettside ser perfekt ut på alle enheter – enten det er på en datamaskin, nettbrett eller mobil. Våre responsive design sikrer en sømløs brukeropplevelse, uansett skjermstørrelse.

Erfaring som Teller

Med mange års erfaring i webdesign og utvikling, vet vi hva som fungerer. Vårt team av eksperter kombinerer teknisk kunnskap med kreativ finesse for å levere resultater som ikke bare møter, men overgår dine forventninger.

 

Fokus på Kundevekst

Våre nettsteder er mer enn bare vakre ansikter. De er strategisk utviklet for å tiltrekke seg og konvertere besøkende til lojale kunder. Fra SEO-vennlig design til brukervennlige grensesnitt, er alt rettet mot å forbedre din online tilstedeværelse og øke salget.

Konkurransedyktige Priser

Vi tror at kvalitet ikke trenger å kompromissere kostnader. Våre priser er designet for å være konkurransedyktige, og gir deg best mulig verdi for din investering,våre priser er skreddersydd for å tilby maksimal verdi, uansett størrelsen på ditt budsjett.

Premium Utvidelser

i integrerer avanserte funksjoner ved hjelp av premium utvidelser for å sikre at din nettside ikke bare er moderne, men også kraftfull, vi tilbyr også interaktive skjemaer som gjør det enkelt å kontakte deg, bestille tjenester eller abonnere på nyhetsbrev.

RESPONSIVE DESIGN

Pionerer i Responsivt Webdesign og Utvikling

La oss Ta Din Bedrift til Nye Høyder

Vi står i forkant av innovasjon. Vi spesialiserer oss på å utvikle responsive nettsider som ikke bare tilpasser seg enhver skjermstørrelse, men også opprettholder lynrask ytelse på alle enheter. Vårt mål er å sikre at din nettside leverer en jevn og tiltalende brukeropplevelse, uansett hvordan eller hvor dine kunder velger å få tilgang til den.

Bli en Leder i Din Bransje

Vi forstår at å være et skritt foran konkurrentene er nøkkelen til suksess

Overgå Konkurrentene

 

Fokuserer vi på å designe nettsider som skiller deg ut i mengden. Ved å kombinere estetikk med funksjonalitet, sikrer vi at ditt nettsted ikke bare tiltrekker seg oppmerksomhet, men også beholder den.

Klar for en digital transformasjon? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med å skinne på nett. Hos Brandweb skaper vi ikke bare nettsider – vi skaper digitale opplevelser som selger

web design

Priser

Vi tilbyr fleksible webdesignpriser som passer dine behov. Velg mellom en engangs betaling eller en praktisk månedlig betalingsplan over 12 måneder. Våre priser inkluderer ikke bare design, men også vedlikehold og drift av nettstedet ditt. Vi sørger for at du får en helhetlig løsning uten skjulte kostnade

 Priser

Engangsbetalingsplan eller 12 måneders abonnementsplan

Vi forstår at gjennomsiktighet er nøkkelen når det kommer til investering i din bedrifts online nærvær. Derfor tilbyr vi klare og rettferdige priser for våre webdesign-tjenester, uten skjulte kostnader. Nedenfor finner du våre to hovedprisplaner designet for å passe dine behov og budsjett.

Engangsbetaling Nedbetaling 12 måneder

Start

Perfekt for individuelle kreatører, personlige blogger eller for en effektiv landingsside. Denne pakken er designet for å få deg raskt og profesjonelt på nett, med alt du trenger for å starte din digitale reise.

Fra

9590,-

Webutvikling

3 Sider Design

Innholdsopplasting

Hastighetsopptimalisering

Google Integrasjon

Webhotell

Viseuell Identitet

SEO Optimalisering

Vedlikehold

Annonsering

Bestillingsskjema

Avansert

Designet for mellomstore bedrifter eller kjeder som krever en omfattende nettløsning. Denne pakken er det ultimate valget for å bygge en kraftfull og skalerbar nettsted som støtter din vekst og diversifisering.

Fra

33 000,-

Webutvikling

15 Sider Design

Innholdsopplasting

Hastighetsopptimalisering

Google Integrasjon

Webhotell

Viseuell Identitet

SEO Optimalisering

Vedlikehold

Annonsering

Bestillingsskjema

Start

Tilbyr alt som er inkludert i den engangsbetalte startpakken, men fordel kostnaden over tolv måneder. 

1015,-

/MND

Webutvikling

3 Sider Design

Innholdsopplasting

Hastighetsopptimalisering

Google Integrasjon

Webhotell

Viseuell Identitet

SEO Optimalisering

Vedlikehold

Annonsering

Bestillingsskjema

Avansert

Tilbyr alt som er inkludert i den engangsbetalte avansert-pakken, men fordel kostnaden over tolv måneder. 

3999

/MND

Webutvikling

15 Sider Design

Innholdsopplasting

Hastighetsopptimalisering

Google Integrasjon

Webhotell

Viseuell Identitet

SEO Optimalisering

Vedlikehold

Annonsering

Bestillingsskjema

Drift og Vedlikehold av nettside

Helhetlig Webstyring

Vi forstår at din nettside er en kritisk del av din virksomhet. Derfor tilbyr vi omfattende løsninger for drift og vedlikehold for å sikre at din nettside alltid er oppdatert, sikker og operativ. La oss håndtere de tekniske detaljene, så du kan fokusere på din kjernevirksomhet.

  • Regelmessige Oppdateringer: Teknologien og webstandarder utvikler seg raskt. Vi sørger for at din nettside holder tritt med disse endringene ved å implementere regelmessige oppdateringer. Dette inkluderer alt fra innholdsuppdateringer til programvareoppgraderinger og sikkerhetspatches.

  • Sikkerhetsmonitorering: Sikkerheten til din nettside er vår topp prioritet. Vårt team overvåker kontinuerlig nettsiden din for å identifisere og rette opp i eventuelle sikkerhetsproblemer før de blir alvorlige trusler.

  • Backup og Gjenoppretting: Vi forstår viktigheten av dine data. Derfor tilbyr vi regelmessig backup av nettsideinnholdet ditt, samt rask gjenopprettingstjeneste i tilfelle noe går galt.

  • Teknisk Støtte: Har du spørsmål eller trenger teknisk assistanse? Vårt dedikerte støtteteam er her for å hjelpe deg med ethvert nettstedrelatert problem du måtte ha.

  • Ytelsesoptimalisering: Vi sikrer at nettsiden din lastes raskt og kjører jevnt, forbedrer brukeropplevelsen og hjelper med søkemotorrangering. Vi utfører regelmessig ytelsesgjennomgang og optimalisering for å holde nettsiden din i topp stand.