email

post@brandweb.no

E-post

telefon

94 06 32 85

Telefon

sted

Verksgata 54, Stavanger

Sted

åpningstider

Man-Fre 08:00 - 18:00

Åpningstider

Få Flere Kunder

Logo
Logo

Informasjonskapsler

Hos Brandweb Media er vi forpliktet til å designe og utvikle nettsider som ikke bare er estetisk tiltalende og funksjonelt robuste for små og mellomstore bedrifter, men som også respekterer personvernet og informasjonssikkerheten til brukerne. En viktig del av denne forpliktelsen er vår tilnærming til bruk av informasjonskapsler på nettstedene vi skaper. Her gir vi deg en oversikt over hvordan vi håndterer informasjonskapsler og hva dette betyr for deg som nettstedsbruker.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler (eller cookies) er små tekstfiler som lagres på din enhet (datamaskin, mobiltelefon, nettbrett etc.) når du besøker nettsider. De brukes for å gi brukere en mer personlig og effektiv online opplevelse ved å huske visse opplysninger om dine tidligere aktiviteter og preferanser.

Hvorfor bruker vi informasjonskapsler?

Brandweb Media bruker informasjonskapsler av flere grunner:

  1. Ytelse og Analyse: Vi bruker disse informasjonskapslene for å samle inn data som hjelper oss med å forstå hvordan våre nettsider blir brukt. Dette inkluderer informasjon om sider som besøkes oftest, tid brukt på siden, og eventuelle problemer som oppstår. Denne informasjonen hjelper oss med å forbedre våre nettsider og din brukeropplevelse.
  2. Funksjonalitet: For å gi deg en mer skreddersydd opplevelse på våre nettsider, kan vi bruke informasjonskapsler for å huske valg du har gjort og preferanser du har satt, slik som språk eller region.
  3. Markedsføring: Vi kan bruke informasjonskapsler for å vise deg reklame som er mer relevant for deg og dine interesser. Disse informasjonskapslene kan også begrense antall ganger du ser en annonse og måle effektiviteten av reklamekampanjer.

Ditt valg og samtykke

Når du besøker et nettsted vi har utviklet, vil du bli informert om bruk av informasjonskapsler gjennom et informasjonsbanner. Du vil ha muligheten til å akseptere eller avvise ulike typer informasjonskapsler, bortsett fra de som er strengt nødvendige for nettstedets funksjonalitet. Ditt valg kan når som helst justeres ved å endre innstillingene i nettleseren din.

Hvordan administrere informasjonskapsler?

Du kan kontrollere og administrere informasjonskapsler gjennom innstillingene i nettleseren din. De fleste nettlesere tillater deg å se, slette og blokkere informasjonskapsler fra individuelle eller alle nettsider. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du velger å blokkere alle informasjonskapsler, kan dette påvirke funksjonaliteten til mange nettsider, inkludert våre.

Mer informasjon

For mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger, vennligst se vår personvernerklæring. Hvis du har spørsmål om vår bruk av informasjonskapsler eller din informasjonssikkerhet på våre nettsider, ikke nøl med å kontakte oss.

Hos Brandweb Media forplikter vi oss til å beskytte din online opplevelse og personvern. Takk for at du stoler på oss med din digitale tilstedeværelse.