email

post@brandweb.no

E-post

telefon

94 06 32 85

Telefon

sted

Verksgata 54, Stavanger

Sted

åpningstider

Man-Fre 08:00 - 18:00

Åpningstider

Få Flere Kunder

Logo
Logo

Nettside Utvikling

Webdesign

Hastighetsoptimalisering

Drift og vedlikehold

Innholdskriving

Søkemotor

Søkermotoroptimalisering

Lokal SEO

Teknisk SEO

Google min Bedrift oppsett

Markedsføring

Google Annonsering

google analytics

Facebook Annonsering

Markedsføringsreportering

Tannleger

Rørlegger

Restauranter

Renholdere

Advokatfirma

Trafikkskoler

Transport & Flytting

Malingfirma

Håndverkere

Elektrikkere

Frisør & Salong

Hoteller

Raskere, Bedre, Mer Effektiv

Besøkende er mer tilbøyelige til å engasjere seg med innholdet når sidene lastes rask

hastighet
hastighetsoptimalisering

Hvorfor er Nettstedshastighet Viktig?

 1. Forbedret Brukeropplevelse: Ingen liker å vente. Et raskt nettsted holder besøkende engasjerte og reduserer sjansen for at de forlater siden.
 2. Bedre Søkemotorrangering: Søkemotorer som Google favoriserer raskere nettsteder. En hastighetsoptimalisert nettside rangerer høyere, noe som fører til økt synlighet.
 3. Økt Konverteringsrate: Raskere nettsteder konverterer bedre. En smidig og rask brukeropplevelse oppmuntrer til handling, enten det er et salg, en registrering eller en nedlasting.

Litespeed

Hvorfor LiteSpeed? Et Sprang Foran Apache

 1. Uovertruffen Hastighet: LiteSpeed-servere yter betydelig bedre enn tradisjonelle Apache-servere. Med avanserte mellomlagringsmuligheter leverer de innhold med lynets hastighet, reduserer lastetiden for sider og forbedrer din nettlesingsopplevelse.
 2. Spissen av Teknologi: Vi tror på å ligge i forkant. LiteSpeed-servere bruker mindre CPU og minne ressurser sammenlignet med Apache, noe som fører til forbedret serverytelse og pålitelighet.
 3. Optimalisert for Alle Brukere: Uansett om du blar gjennom på en stasjonær eller en mobil enhet, er vår nettsides responstider optimalisert for alle plattformer. Raske lastingstider er ikke bare en luksus; de er en standard på [Ditt Nettsteds Navn].
 4. SEO Fordeler: Hastighet er en nøkkelfaktor i søkemotorrangeringer. Vår bruk av LiteSpeed-servere forbedrer ikke bare din nettlesingsopplevelse, men hjelper også med å forbedre vår nettsides synlighet, og bringer deg innholdet du elsker mer effektivt.

Forpliktelse til Fremragende

Vår forpliktelse på Brandweb går utover bare å bruke avansert serverteknologi. Vi optimaliserer kontinuerlig vår nettsides kode, komprimerer bilder og utnytter nettlesermellomlagring for å sikre at hvert klikk, hver side og hvert innholdsstykke leveres til deg med uovertruffen hastighet og effektivitet.

speed

Hva Har Vi Gjort?

 

 • Avansert Caching: For å redusere lastetiden, har vi implementert smart caching som sikrer at de mest besøkte sidene dine lastes nesten umiddelbart.
 • Bildeoptimalisering: Vi har optimalisert alle bildene på vår nettside for å sikre at de lastes raskere uten å ofre kvalitet.
 • Minimering av Kode: Ved å strømlinjeforme HTML, CSS, og JavaScript-koden, har vi fjernet unødvendig bulk som kan senke nettsidens hastighet.
 • Responsivt Design: Vår nettside tilpasser seg nå sømløst til enhver skjermstørrelse, og sikrer rask lastetid uansett hvilken enhet du bruker.
 • Serveroptimalisering: Vi har oppgradert vår serverteknologi og infrastruktur for å håndtere høye trafikkmengder effektivt og raskt.

Vår Prosess

  1. Analyse: Vi starter med en grundig analyse av din nettside for å identifisere flaskehalser i ytelsen.
  2. Strategi: Vi utvikler en skreddersydd plan for å forbedre hastigheten og den generelle ytelsen til nettstedet ditt.
  3. Implementering: Våre eksperter tar i bruk de nyeste teknikkene for å optimalisere din nettside.
  4. Testing og Levering: Vi sørger for grundig testing før vi leverer det endelige produktet, for å sikre topp ytelse.