email

post@brandweb.no

E-post

telefon

94 06 32 85

Telefon

sted

Verksgata 54, Stavanger

Sted

åpningstider

Man-Fre 08:00 - 18:00

Åpningstider

Få Flere Kunder

Logo
Logo

Nettside Utvikling

Webdesign

Hastighetsoptimalisering

Drift og vedlikehold

Innholdskriving

Søkemotor

Søkermotoroptimalisering

Lokal SEO

Teknisk SEO

Google min Bedrift oppsett

Markedsføring

Google Annonsering

google analytics

Facebook Annonsering

Markedsføringsreportering

Tannleger

Rørlegger

Restauranter

Renholdere

Advokatfirma

Trafikkskoler

Transport & Flytting

Malingfirma

Håndverkere

Elektrikkere

Frisør & Salong

Hoteller

Google Min Bedrift Oppsett

“Google Min Bedrift” (kjent internasjonalt som “Google My Business”) er et verktøy fra Google som lar bedrifter og organisasjoner administrere deres online tilstedeværelse på tvers av Googles forskjellige tjenester, inkludert Søk og Maps. Dette verktøyet er særlig viktig av flere grunner:

google my business

Forbedret Lokal Synlighet

Når potensielle kunder utfører lokale søk relatert til dine produkter eller tjenester, hjelper en godt optimalisert “Google Min Bedrift”-side bedriften din med å dukke opp i disse søkene. Dette er spesielt nyttig for små og mellomstore bedrifter som ønsker å nå ut til lokale kunder.

Fordeler Med Google Min Bedrift For Bedrifter

Relevant Informasjon

Du kan oppgi viktig informasjon som åpningstider, kontaktinformasjon, adresse, og til og med bilder av din bedrift

Kundeanmeldelser

Kunder kan legge igjen anmeldelser og rangeringer på din “Google Min Bedrift”-side. Positive anmeldelser kan øke bedriftens troverdighet

Interaksjon med Kunder

Du kan bruke plattformen til å poste oppdateringer, tilbud, arrangementer og annen viktig informasjon, dette bidrar til å holde kundene engasjerte

SEO Fordeler

En oppdatert “Google Min Bedrift”  kan også bidra til bedre  SEO noe som gjør det lettere for kunder å finne deg gjennom organiske søk

Forbedret synlighet i søk

Når din bedrift er registrert på Google Min Bedrift, vises den mer fremtredende i Google-søk og på Google Maps. Dette gjør det lettere for potensielle kunder å finne informasjon om din bedrift, som åpningstider, adresse, og kontaktinformasjon

Google Annonsering

Vi spesialiserer oss på å skape målrettede og effektive Google Ads-kampanjer som hjelper våre kunder med å nå sine markedsføringsmål. Med vår ekspertise kan vi transformere din digitale tilstedeværelse og drive ekte resultater.

  • Google Ads Styring: La våre sertifiserte Google Ads-spesialister ta hånd om din online annonsering. Vi tilbyr full tjeneste – fra kontooppsett, kampanjeoptimalisering, til regelmessig rapportering og analyse. Målet vårt er å maksimere din ROI og sikre at dine annonser når riktig publikum til rett tid.

  • Kampanjeutvikling: Vi utvikler skreddersydde kampanjer basert på din unike forretningsmodell og mål. Fra søkeannonsering til displaynettverk og remarketing, vi har dekning over hele spekteret for å sikre at dine budskap blir sett og hørt.

  • Søkeord Analyse: Finn de riktige søkeordene som binder dine potensielle kunder til dine produkter eller tjenester. Vi bruker avanserte verktøy og teknikker for å utføre grundig søkeordforskning som sikrer at dine annonser vises for de mest relevante og lønnsomme søkeordene.

  • Optimalisering og Testing: Kontinuerlig overvåking og finjustering av dine kampanjer for å sikre de beste mulige resultatene. Vi bruker A/B-testing og andre metoder for å forbedre annonser, landingssider og samtalefrekvenser.

google ads

Få et tilbud om google annonsering:

Ring 94 06 32 85