94 06 32 85

Google Analytics

Hvordan Kan Google Analytics Hjelpe Din Bedrift?

Google Analytics er en kraftfull webanalysetjeneste som tilbys av Google for å hjelpe bedriftseiere og markedsførere å forstå og optimalisere deres digitale tilstedeværelse. Ved å bruke Google Analytics, kan bedrifter samle inn verdifull innsikt om hvordan besøkende interagerer med deres nettsted. Denne tjenesten tilbyr detaljert statistikk om nettstedstrafikk, brukeradferd, og effektiviteten av markedsføringskampanjer, noe som er essensielt for å drive en vellykket online virksomhet.

Forstå Dine Besøkende

Google Analytics gir deg innsikt i hvem dine besøkende er, hvor de kommer fra, og hva de er interessert i på ditt nettsted. Denne informasjonen er uvurderlig for å skape mer målrettet og relevant innhold.

Spor Konverteringer

Spor handlinger som kjøp, nedlastinger eller abonnement på nyhetsbrev. Dette hjelper deg å forstå hvilke aspekter av ditt nettsted som driver forretningen fremover.

Optimaliser Brukeropplevelsen

Analyser hvordan brukerne navigerer på ditt nettsted. Finn ut hvilke sider som er mest engasjerende, og hvilke som trenger forbedring.

Effektiviser Markedsføringsstrategier

Se hvilke markedsføringskanaler som gir mest trafikk og konverteringer. Dette gir verdifull innsikt for å allokere markedsføringsbudsjettet mer effektivt.

Real-time Data

Få tilgang til real-time data for å reagere raskt på trender og gjøre umiddelbare justeringer i din markedsføringsstrategi.

GOOGLE ANALYTIC

Oppsett og Tilpasning av Google Analytics

Vi tilbyr en komplett tjeneste for oppsett og tilpasning av Google Analytics for din bedrift. Vårt team av erfarne eksperter vil sørge for at Google Analytics er optimalisert for å møte dine spesifikke forretningsbehov, slik at du kan fokusere på det du gjør best .

Oppsett

Vi setter opp Google Analytics og konfigurerer den for å spore de viktigste målene for din virksomhet.

Tilpasning av Rapporter

Vi skreddersyr rapporter for å gi deg den mest relevante informasjonen for din bedrift.

Brukeropplæring

Vi tilbyr opplæring for deg og ditt team, slik at dere kan utnytte Google Analytics til det fulle.

Løpende Støtte

Vårt team står klare til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller justeringer som måtte oppstå.

Optimaliser Din Digitale Strategi med Google Analytics

Hos brandWeb, hjelper vi deg å implementere Google Analytics på din nettside og gir veiledning for å tolke dataen, slik at du kan ta informerte beslutninger for å vokse din virksomhet. 

GOOGLE ANALYTICS

Nettside Utvikling

Webdesign

Hastighetsoptimalisering

Drift og vedlikehold

Innholdskriving

Søkemotor

Søkermotoroptimalisering

Lokal SEO

Teknisk SEO

Google min Bedrift oppsett