email

post@brandweb.no

E-post

telefon

94 06 32 85

Telefon

sted

Verksgata 54, Stavanger

Sted

åpningstider

Man-Fre 08:00 - 18:00

Åpningstider

Få Flere Kunder

Logo
Logo

frisør nettside

Vi skaper skreddersydde, brukervennlige nettsider og bestillingssystemer som er designet spesifikt for frisørsalonger og skjønnhetsestablissementer. Vårt mål er å transformere din online tilstedeværelse, gjøre din virksomhet mer tilgjengelig og effektivisere måten du håndterer kundeavtaler på..

Tjenester

Nettsidedesign og Utvikling

Våre tilpassede nettsider er designet for å fange essensen av din salong og merkevare, samtidig som de er intuitive for dine kunder. Med en responsiv design sikrer vi at nettstedet ditt ser fantastisk ut og fungerer feilfritt på alle enheter.

Bestillingssystemer:

Streamline kundeavtalene med vårt skreddersydde bestillingssystem. Tillat dine kunder å enkelt bestille time hos deg når som helst, reduser no-shows og forbedre din kundeservice. Våre systemer er designet for å integreres sømløst med ditt nettsted og tilby en brukervennlig opplevelse for både deg og dine kunder.

Support og Vedlikehold:

Vi tilbyr pålitelig support og vedlikehold for å sikre at ditt nettsted og bestillingssystem kjører uten problemer. Vår dedikerte kundeservice er alltid klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller problemer.

Få et Tilbud

Er du klar for å ta din salongvirksomhet til det neste nivået? Kontakt oss i dag for en gratis konsultasjon! La oss diskutere dine behov og hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå dine online mål.