94 06 32 85

SEO løsning for din nettbutikk

Vår spesialitet er å bringe din nettbutikk til toppen av søkemotorresultatene, hvor potensielle kunder enkelt kan finne og handle fra deg.

ecommerce seo

Hos BrandWeb er vår misjon å gjøre din nettbutikk synlig og suksessfull i den digitale verden

Vi skal hjelpe deg med å ta nettbutikken din til toppen av søkemotorresultatene, og nå tar vi det et skritt videre ved å integrere Google Shopping i våre tilbud..

Omfattende SEO og Google Shopping Tjenester

1. Skreddersydd SEO-strategi: Vi begynner med en detaljert analyse av din nettbutikk og utvikler en SEO-strategi skreddersydd for dine spesifikke behov og mål.

2. Nøkkelordforskning: Vårt team utfører dyptgående forskning for å finne de mest effektive søkeordene, og sikrer at vi målretter dem som er mest relevant for din virksomhet.

3. Optimalisering av Produktsider: Vi optimaliserer dine produktsider med overbevisende beskrivelser, titler og metadata for å maksimere SEO-ytelsen.

4. Teknisk SEO: Vi tar hånd om tekniske aspekter som sidehastighet, mobilvennlighet og sikkerhet, noe som er avgjørende for både brukeropplevelsen og søkemotorrangeringen.

5. Bygging av Autoritet: Vår strategi inkluderer utvikling av innhold og linkbygging for å forbedre nettstedets autoritet og pålitelighet.

6. Kontinuerlig Overvåking og Tilpasning: Vi overvåker og justerer konstant din SEO-strategi for å sikre at nettbutikken din fortsetter å prestere på toppnivå.

Spesialisert i Google Shopping

7. Oppsett av Google Shopping: For å utvide rekkevidden din ytterligere, tilbyr vi nå også tjenester for å sette opp og administrere Google Shopping for din nettbutikk. Dette inkluderer:

  • Opprettelse og optimalisering av Google Merchant Center-konto.
  • Integrering av produktfeed med nøye valgte attributter for å sikre maksimal synlighet.
  • Administrasjon og optimalisering av dine Google Shopping-kampanjer for å sikre høyest mulig ROI.
ecommerce

Ta Steget mot Digital Suksess med BrandWeb

Er du klar for å se din nettbutikk nå nye høyder? Kontakt BrandWeb i dag for å lære mer om hvordan vi kan transformere din e-handelsopplevelse med våre SEO og Google Shopping tjenester

Nettside Utvikling

Webdesign

Hastighetsoptimalisering

Drift og vedlikehold

Innholdskriving

Søkemotor

Søkermotoroptimalisering

Lokal SEO

Teknisk SEO

Google min Bedrift oppsett